Kula Gazetesi

Kilit Parke Tesisi Önümüzdeki Günlerde Faaliyete Geçecek

1.067 views
26 Şubat 2024 - 8:32
Kilit Parke Tesisi Önümüzdeki Günlerde Faaliyete Geçecek
( bant 1

Kula’da kısa süre sonra üretime başlayacak olan kilit parke taş üretim fabrikasında sona yaklaşıldı.

Kilit parke taş üretim fabrikasında incelemelerde bulunan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun tesisin çok kıza zamanda faaliyete geçeceğini söyledi.

Başkan Tosun yaptığı açıklamasında “Allah nasip ederse kilit parke tesisimizin açılışını 10 gün içersin de gerçekleştireceğiz. Şu anda tesisimizin kurulum işlemlerinde sona gelindi. Yaklaşık bir hafta deneme üretimi yaparak test edeceğiz. Sonrasında seri üretime geçeceğiz. Fabrikamız yaklaşık 8 saate 1000 metre kare üretim sağlayacak bunun yanında vardiya sistemi olursa ayda yaklaşık yüz bin metre kare üretim yapacağız, mahallelerimize, kırsal mahallelerimize ihtiyaç duyulan her yere bundan sonra kilit parke taşımızı daha hızlı ulaştıracağız. Bununla beraber sıkıntılarımızı daha çabuk çözmüş olacağız, mart ayının başlarında hizmete girecek tesisimiz Kulamıza hayırlı olsun.” dedi.

Kilit parke tesisi ziyaretine Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, AK Parti Kula İlçe Başkanı Eyüp Yavuz Aşkın, Milliyetçi Hareket Partisi Kula İlçe Başkanı Nazım Baytok ve Belediye Meclis üyeleri katıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ