Kula Gazetesi

Manisa’da Küçük Sanayi Sitesi Esnaflarının Yer Problemi Çözülüyor

102 views
20 Şubat 2024 - 12:46
Manisa’da Küçük Sanayi Sitesi Esnaflarının Yer Problemi Çözülüyor
( bant 1

CHP’nin Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek, Kula ilçesi ziyaretinde Kula Belediyesi tarafından 1,5 yıldır 5 liradan satışa sunulan Halk Ekmek Büfesi’ne 5 lira vaadiyle ilişkilendirilen reklam stickerlarının yapıştırılmasıyla ilgili olarak Halk Ekmek Büfesi’nden ekmek alan Kulalı vatandaşlar CHP’li adayın vaadini gülünç buldu.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, saha çalışmaları sırasında tesadüfen karşılaştığı Halk Ekmek Büfesi önüne yapıştırılan CHP’li Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nın 5 liralık Halk Ekmek vaadini içeren reklamları göstererek, “Bu ne perhiz ne lahana turşusu, daha iyi vaatlerde bulunsunlar. Kula’da Halk Ekmek yaklaşık 1,5 yıldır zaten 5 lira, takdir Kula Halkının diyecek bir şey bulamıyorum” şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ