Kula Gazetesi

İYİ PARTİ’NİN EN İYİSİ İSTİFA ETTİ

111 views
19 Şubat 2024 - 8:30
İYİ PARTİ’NİN EN İYİSİ İSTİFA ETTİ
( bant 1

İYİ PARTİ’NİN EN İYİSİ İSTİFA ETTİ

2018 yılından bu yana İYİ Parti’nin Manisa’daki 17 ilçesinde sesini duyuran , İyi parti’nin tanınmasına büyük katkısı olan , İYİ Parti Şehzadeler Belediye Meclis Üyesi, Grup Başkanvekili; İl Başkan Yardımcısı ve Ziraat Mühendisi Şenol Özkaya, sosyal medya hesaplarından istifa ettiğini duyurdu.

İSTİFA SEBEBİ NETLEŞMEDİ

İYİ Parti’nin Manisa’daki önde gelen isimlerinden olan Özkaya’nın istifası şok etkisi yarattı. İyi Parti’nin Manisa’da milletvekili olmadığı dönemde , İyi parti’nin milletvekili gibi çalışan, sorunları dile getiren ve çözüm bulmak için gece gündüz çalışan Özkaya bugüne kadar Şehzadeler meclisinde sayısız önerge verdi; çoğu önergesi kabul oldu ve uygulamaya geçti.

Özkaya, henüz istifa sebebini paylaşmadı.

KULİSLERDE KONUŞULANLAR…

İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gürhan Özcan’ı zora sokmamak için istifa ettiği tahmin edilen Özkaya ile ilgili alınan bilgiler şu yönde…

*Özcan, Özkaya’yı büyükşehir meclis üyesi yapmak , Özcan’ın kazanması durumunda,büyükşehir başkan vekili olacağını dile getiriyordu, bunun için Şehzadeler ilçesinde birinci sıra meclis üyesi adayı olması gerekiyordu. Özkaya’nın ise İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı ile arasının iyi olmadığı kulislerde konuşulan bir durumdu. Bundan dolayı adayın bunu kabul etmeyeceği ve Özcan’ın yapacağı baskının parti içinde sıkıntı yaratacağı tahmin ediliyor. Özkaya’nın bilgisi, donanımı ve belediye tecrübesi ile ilk sırada olmama ihtimali bu istifanın sebebini netleştiriyor.

ÖZKAYA; “DEVAM EDECEĞİM”

“İYİ Parti’den bazı sebepler ile istifa ettim Doğru, ahlaklı, liyakat ile Manisa siyasetinde olacağım.” Dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ