Kula Gazetesi

Başkan Tosun, 3. Dönem İçin Çalışmalara Yunus Emre ve Tabduk Emre Türbesi’nin bulunduğu Emre Mahallesi’nden Başladı

426 views
16 Şubat 2024 - 17:36
Başkan Tosun, 3. Dönem İçin Çalışmalara Yunus Emre ve Tabduk Emre Türbesi’nin bulunduğu Emre Mahallesi’nden Başladı
( bant 1

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kula Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tosun ve Belediye Meclis Üyesi adayları İlçe Hükümet Konağında resmi başvurusunu yaptı.

Başvuru sonrasında, Hükümet Konağı önünde açıklama yapan mevcutta Kula Belediye Başkanı olan ve yeniden Cumhur İttifakından adayı gösterilen Tosun, belediye meclis üyesi adayları ile birlikte basın açıklama yaptı.

Başkan Tosun açıklamasında, “Kulamızın geleceği adına güzel bir adım daha attık. Cumhur İttifakı aile olarak aday listesini ilçe seçim kuruluna telim ettik. Aday listesi hazırlanırken emek veren Cumhur İttifakının üyelerine gönül verenlerine çok teşekkür ediyorum. 2014-2019 yılları arasında Kula’nın değişmesine vesilen olan mecli üyesi arkadaşlarımız aramızda. 2019-2024 yılları arasında Kula’nın gelişmesine destek veren meclis üyesi arkadaşlarımız burada, Şimdi 31 Mart seçimleri onarında Kula’nın şahlanmasına vesile olacak yeni meclis üyesi adayları aramızda. Bizlerin bu birlik ve beraberli, Kula’nın geleceği adına, Kula’ya yapılacak hizmet adına el ele verdiğimizin ve bu millete olan aşkımızın göstergesidir. Dolayısıyla ben bize destek veren bütün meclis üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca sorumluluklarımızın bilinci içerisinde adaletli bir şekilde bıkmadan, yorulmadan, usanmadan bu millete hizmet etmeye devam edeceğiz. Yine yeniden bir başlangıç yapmak için buradayız, gazamız mübarek olsun.” diye konuştu.

Başvuru sonrasında Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tosun ve meclis üyesi adayları Cuma Namazı için Emre Mahallesinde bulunan Yunus Emre ve hocası Tabduk Emre türbesine hareket etti.
Yunus Emre ve hocası Tabduk Emre’nin türbesinde dua eden Cumhur İttifakı üyeleri seçim çalışmalarına başladı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ