Kula Gazetesi

Kasapoğlu, Cumhur İttifakı Adaylarından Kula Örneğiyle Yeni Rekorlar İstedi

469 views
02 Şubat 2024 - 11:05
Kasapoğlu, Cumhur İttifakı Adaylarından Kula Örneğiyle Yeni Rekorlar İstedi
( bant 1

Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ak Parti Manisa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Cumhur İttifakı Manisa Belediye Başkan Adayları Toplantısı’nda, 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde Kula’da elde ettikleri rekor oy oranını vurgulayarak, Cumhur İttifakı olarak tüm ilçelerde eser ve gönül siyasetiyle yeni rekorlar hedeflediklerini belirtti.

Ak Parti Manisa İl Başkanlığı’nca Manisa Yunus Emre Millet Çarşısı’nda Ak Parti Manisa Belediye Başkan Adayları tanıtım toplantısı düzenledi. Aday tanıtım törenine Ak Parti Genel Başkan Yardımıcı Erkan Kandemir, 66. Hükümet Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ak Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Ak Parti Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur, Mücahit Arınç, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP MYK üyesi Ali Uçak, Ak Parti İl Başkanı Salih Hızlı, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Ak Parti ve MHP İlçe Belediye Başkanları, Belediye Başkan Adayları, İlçe Başkanları ve teşkilatları katıldı.

Kasapoğlu, “Kula’dan Yeni Bir Oy Rekoru Bekliyoruz”
Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Ak Parti Kula İlçe Başkanı Eyüp Yavuz Aşkın, MHP ilçe Başkanı Nazım Baytok’un Kula Cumhur İttifakı heyeti olarak katıldığı toplantıda Ak Parti ve MHP’nin 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimleri için Cumhur İttifakı ortak Belediye Başkan adayları, kamuoyuna ve basına tanıtıldı.
Toplantı sonrası Kula Heyetiyle kısa bir görüşme gerçekleştiren Kasapoğlu, Kula’dan yeni bir oy rekoru beklediğini ifade etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ