Kula Gazetesi

Kula’da 300 Dairelik İnşaata Başlanıyor

286 views
01 Aralık 2023 - 13:57
Kula’da 300 Dairelik İnşaata Başlanıyor
( bant 1

Kula 4 Eylül Mahallesindeki 4 Eylül Yapı Kooperatifinin bünyesinde bulunan 26 bin metre karelik inşaat alnın da yapılacak olan 300 dairenin yapım startı verildi.

4 Eylül Kooperatif Başkanı Yakup Yılmaz Kula’da daha önce olmayan 8 katlı konut projesinin ilk etapta 176 daire olmak üzere toplamda 300 dairenin inşaatına başlıyoruz, bugün itibariyle İnşaat ruhsatımızı almış bulunmaktayız dedi.

Yılmaz İzmir Ak çiçek İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sahibi Murat Çiçek ile birlikte Kula belediye Başkanı Hüseyin Tosun dan ruhsatımızı teslim aldık, yarından itibaren çalışmalarımıza başlayacağız.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosunda 4 Eylül Kooperatif Başkanı Yakup Yılmaz ve Ak çiçek İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sahibi Murat Çiçek e teşekkür ederek Kulada hissedilir derecede konut sıkıntısını olduğu bir dönem de 300 konut inşa edeceğinizden dolayı sizleri kutluyor başarılar diliyorum dedi.

Ak çiçek İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sahibi Murat Çiçek ise Kulada 300 Konutun yapımını üslendik. Konut sıkıntısının olduğu bu dönem de bizde elimizden geleni yaparak katkıda bulunmak istiyoruz, başlayacağımız konutları en kısa sürede bitirerek yenilerine başlamayı düşünüyoruz İnşaatlarımız 6 Ocak 2023 yılında 11 ilimizde meydana gelen depremler sonrasında yeniden hazırlanan deprem yönetmeliğine uygun olarak projelendirildi. İnşallah Kula Halkına Depreme dayanıklı evler yapacağız, bu süreçte bizlere destek veren başta belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve personeline ayrıca bizim Kulaya gelmemize öncülük eden Yakup Yılmaz başkanımıza da teşekkür ediyorum dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ