Kula Gazetesi

20 Milyonluk dev yatırımın üretime başlamasına saylı gün kaldı

174 views
30 Kasım 2023 - 15:14
20 Milyonluk dev yatırımın üretime başlamasına saylı gün kaldı
( bant 1

Kula Belediyesi, Hizmet Şantiyesinde 20 Milyon Liralık yatırımla bordur ve kilit parke taş üretim tesisi kuruyor.

Kula Belediyesi, yol ve kaldırım çalışmalarında kullanılan kilit parke ve bordür taşını artık kendisi üretecek. Halihazırda özel sektörden temin edilen bordur ve kilit parke taşı hizmeti, Belediye hizmet şantiyesinde Belediye iştiraki Beşibiryerde A.Ş. marifetiyle kurulan beton parke ve bordür üretim makinası ile Kula’da cadde ve sokaklar daha ekonomik ve kaliteli olarak hem belediyeye hem halka fayda sağlayacak. 1.200 m2 alan üzerine 20 milyon liralık bedelle kurulan tesiste çeşitli ebat ve renklerde kilit parke ve bordür taşı üretimi mümkün olacak. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, makine ve ekipman kurulumuna başlanan Belediye hizmet şantiyesi içerisindeki Parke ve Bordür Üretim Tesisi inşaatında incelemelerde bulundu.

“Üretken Belediyecilik Anlayışı ile Laf değil, Hizmet Üretiyoruz”

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; “Kula Belediyesi olarak kendi kendine yetebilen öz kaynaklarını verimli bir şekilde kullanan üretken belediyecilik anlayışı ile halkımıza daha iyi hizmet etmek içim özümler geliştirmeye devam ediyoruz. Bu amaçla 2018 yılında ilçemizde başlanan şehir içi doğalgaz şebeke hattı çalışmalarıyla cadde ve sokaklarımız tahribata uğradığından kilit parke ve bordur taşı ihtiyacımız da arttı. İlçemiz genelinde yol ve kaldırım yapım çalışmalarında artan ihtiyacı karşılamak ve özel sektörden temin ederken oluşan yüksek maliyeti en aza indirmek için kilit parke ve bordür üretim tesisimizi kuruyoruz. Tesisimizin hem inşası hem makine ekipman kurulumu hızla sürüyor. Belediyemizin taş ihtiyacının karşılanması için önemli bir görev üstlenecek tesisimiz sayesinde 60 mahallemizde vatandaşlarımızda kaliteli ve ekonomik hizmet sağlayacağız. Tesisimizin şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ