Kula Gazetesi

Belediye Başkanı Tosun, Adaylık Başvurusunu Yaptı

664 views
28 Kasım 2023 - 15:43
Belediye Başkanı Tosun, Adaylık Başvurusunu Yaptı
( bant 1

MHP’nin Oy Rekortmeni Belediye Başkanı Tosun, Adaylık Başvurusunu YaptıMHP’nin Oy Rekortmeni Belediye Başkanı Tosun, Adaylık Başvurusunu Yaptı

MHP’nin mahalli idareler seçimlerinde son iki dönemdir oy rekorları kıran Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, MHP Genel Merkezi’nde aday adaylık başvurusu yaptı.

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden %53.6 oy oranı ile, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçimlerinde ise Cumhur İttifakı ortak adayı olarak Milliyetçi Hareket Partisi’nden %65.82’lik oy oranı ile MHP’nin oy rekorunu kıran Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için yeniden 3. dönem Belediye Başkanlığı için MHP’den aday adaylığı başvurusunu yaptı. Başkan Tosun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ”Bugün, MHP Genel Merkezimizde Bismillah diyerek mensubu olmaktan onur duyduğumuz Milliyetçi Hareket Partimizden 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri’nde Belediye Başkan Adaylığı başvurumuzu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Cengiz Ergün, Salihli Belediye Başkanımız Sn. Zeki Kayda, Sarıgöl Belediye Başkanımız Sn. Necati Selçuk ile birlikte hayırlısıyla yaptık. Üretken belediyecilik anlayışını bir kez daha göstermek için “Projeler Ortada, Mutluyuz Kula’da” diyoruz ve yeniden hizmete talip oluyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Ü

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ