Kula Gazetesi

Gökçeören Mahallesi düğün salonunda sona gelindi

127 views
17 Kasım 2023 - 16:23
Gökçeören Mahallesi düğün salonunda sona gelindi
( bant 1

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Gökçeören Mahallesine yaptırılan Gençlik Merkezinin üst katına Kula Belediyesi tarafından yaptırılan düğün salonu inşaatında sona gelindi.
Kula Belediyesi Mahallenin ihtiyaçları doğrultusunda gerçekleştirdiği çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.
Sosyal donatı alanları ile mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda çalışmalarına devam ettiklerini belirten kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, kaliteli ve modern bir düğün salonu ile yapılan hizmetlere bir yenisini daha eklediklerini söyledi.
Başkan Tosun yaptığı açıklamada, “Kula’nın her mahallesine ulaşmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz çalışmalardan bir tanesinin daha sonuna gelindi. İç dekorasyon ve boyama işinde sona gelindi. 1 Milyon 566 Bin 408 Türk Lirası ihale bedeli ile yapımına başladığımız düğün salonun bitirmenin mutluluğunu birlikte yaşıyoruz. Her türlü etkinliklerini yapabilecekleri düğün salonu mahallemize hayırlı olmasını temenni ediyor, başta AK Parti İzmir Milletvekilimiz sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ