Kula Gazetesi

Başkan Tosun, Evciler’deki Kilit Parke Taş Çalışmalarını İnceledi

89 views
14 Kasım 2023 - 16:38
Başkan Tosun, Evciler’deki Kilit Parke Taş Çalışmalarını İnceledi
( bant 1

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Evciler mahallesinde devam eden kilit parke taş döşeme çalışmalarını yerinde inceledi.
Kula Belediyesi’nin kırsal mahalleleri kapsayan kilit parke taşı döşeme ve yol yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Evciler Mahallesinde yapım hızla devam eden kilitli parke döşeme çalışmalarını denetleyerek, Mahalle Muhtarı Bekir Çil ile birlikte vatandaşların taleplerini yerinde dinledi.
Vatandaşlarımızın rahatı huzuru için yapılan çalışmaların aralıksız devan ettiğini kaydeden Başkan Tosun, “Kırsal mahallelerin mahalle içi yollarında kilit parke taş döşemesiyle yolları yeniliyoruz. Güzel ve daha yaşanılabilir bir Kula inşa etmek için ilçemizin dört bir köeşesinde çalışmalarımızı planlı bir şekilde devam ettiriyoruz. Emeği geçen ekiplerimize ve çalışmaları sabırla bekleyen kısal mahallelerde yaşayan halkımıza teşekkür ederiz.” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ