Kula Gazetesi

MHP’li Arık’tan Yunusemre İlçe Teşkilatına hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi

116 views
25 Ekim 2023 - 10:48
MHP’li Arık’tan Yunusemre  İlçe Teşkilatına hayırlı olsun  ziyareti gerçekleştirdi
( bant 1

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa 3. sıra milletvekili adayı Şehnaz Güvendik Arık MHP Yunusemre İlçe Başkanı Bülent Kovancıoğlu’a hayırlı olsun ziyaretinde  bulundu.

MHP Yunusemre İlçe Teşkilatı 4. Olağan Kongresinde MHP Yunusemre İlçe Başkanı olarak seçilen Başkan Bülent Kovancıoğlu’na MHP Manisa 3.sıra milletvekili adayı Şehnaz Güvendik Arık hayırlı  olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Kovancıoğlu’nun çalışkan ve azimli bir başkan olduğunu söyleyen Şehnaz Güvendik Arık,  “Yıllarca teşkilatın içinde farklı görev alan ve MHP Yunusemre İlçe Teşkilatı 4. Olağan Kongresinde MHP Yunusemre İlçe Başkanı  olarak seçilen Başkan Bülent Kovancıoğlu’nu  tebrik ediyorum ve çalışmalarında başarılar  diliyorum.  Başkan Kovancıoğlu başkanımız Yunusemre’de sağlam bir  kadro kurdu. Bizler de her zaman Sayın Başkanımız    Bülent Kovancıoğlu ve yönetimine  destek vereceğiz” dedi.

MHP Yunusemre İlçe Başkanı Bülent Kovancıoğlu ise Şehnaz Güvendik Arık’a ziyaretlerinden  dolayı teşekkür  etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ