Kula Gazetesi

Manisa İl Başkanı Tosuner’den 31 Mart yerel seçim açıklaması

182 views
25 Ekim 2023 - 8:03
Manisa İl Başkanı Tosuner’den 31 Mart yerel seçim açıklaması
( bant 1

Milliyetçi Hareket Partisi Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner, 31 Mart 2024 tarihinde yapılması beklenen yerel seçimler öncesinde gündemi değerlendirerek açıklamalarda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner, mahalli idareler seçimleri yaklaştıkça basında ve kamuoyunda bilgi kirliliğinin ortaya çıktığını, asılsız haberlerin yayınlandığını ve siyasi çıkar uğruna kötü niyetli, sinsi ve gerçek dışı açıklamaların yapıldığını ifade ederek şunları söyledi:

“Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ile ilgili siyasi hesapları olan art niyetli kişiler tarafından kasıtlı yalan yanlış iddialar paylaşılmakta ve haberler yayınlanmaktadır. Hatta o kadar ileriye gitmişlerdir ki, Kamuoyunda fitne ateşi yakarak partimiz içerisinde sinsice ikilik çıkarmaya çalışmaktadırlar. Öncelikle şunu bilmenizi isterim ki, Milliyetçi Hareket Partisi disiplinli bir partidir ve kendi gündemine hâkimdir. Partimizde görev alan her dava insanımız Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin emir ve talimatları doğrultusunda kendi sorumluluğunun bilinciyle görevini ifa etmektedir.

Alaşehir eski Belediye Başkanımız ve şuan ki MYK üyemiz Sayın Ali Uçak ile Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün, siyasetin dışında çok iyi dost ve arkadaştır. Aralarında abi kardeş ilişkisi olan bu iki ismi karşı karşıya getirme çabaları kim ne derse desin beyhudedir.

Manisa’mıza yapmış olduğu hizmet ve yatırımlarıyla Türkiye genelinde takdir toplayan ve en başarılı Büyükşehir Belediye Başkanları listesinde hep ön sıralarda yer alan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün, Milliyetçi Hareket Partimizin şanlı 3 hilalini 3 dönemdir Manisa’mızın burçlarında dalgalandırmaktadır.

Üretken belediyecilik anlayışı ile 17 ilçemizde ayrım yapmaksızın sürekli hizmet götüren Büyükşehir belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ile gurur duyuyoruz. Unutulmamalıdır ki meyve veren ağaç taşlanır. Birlik ve beraberliğimizi kimsenin bozmasına asla izin vermedik, bundan sonrada izin vermeyeceğiz. Kamuoyuna saygıyla arz ederim” ifadelerine yer verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ