Kula Gazetesi

Kula’ya, 2 Katlı Yeni Kapalı Pazaryeri İnşaatı Devam Ediyor

153 views
28 Temmuz 2023 - 10:04
Kula’ya, 2 Katlı Yeni Kapalı Pazaryeri İnşaatı Devam Ediyor
( bant 1

Kula Belediyesi tarafından  ilçede yıllardan beri eksikliği hissedilen ve Kula Halkı tarafından yoğun talepte bulunulan Kapalı Pazaryeri için inşa çalışmaları başladı.

Kula ilçesinde vatandaşların yıllardır beklediği kapalı pazar yerinin yapımı Kula Belediyesi’nce başlatıldı. 4 Eylül Mahallesi Mevlana Caddesi ile Yavuz Sultan Selim Caddelerinin kesiştiği adreste 8 bin 676 metrekare alan üzerine  üzerine yapılacak kapalı pazar yeri için çalışmalar hızla devam ediyor. 2 katlı olarak toplamda 15 bin 290 metrekare kapalı alana sahip olacak Pazaryeri projesinde 340 adet pazarcı ve üretici tezgahı, 50 adet tuhafiye tezgahı ile balıkçı, şarküteri, el ürünleri tezgahları, zabıta  ürün kontrol ve tartı odaları, büfe çay ocakları, revir, mescit, otopark ve yangın merdivenleri bulunuyor.

Başkan Tosun: “Yıl Sonunda Hizmete Girecek”

Pazaryerinde yürütülen çalışmaları inceleyen Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, yeni kapalı pazaryerinin Kula’nın önemli bir ihtiyacını karşılayacak önemli proje olduğunu belirterek, “İlçemizin vatandaşlarımızın daha sağlıklı bir ortamda alışverişlerini yapabilmeleri için gereken kapalı bir pazar yeri,  uzun yıllardır süregelen bir ihtiyacımızdı. Bu kapsamda uzun süredir yoğun mesai harcadığımız arsası, imarı, projelendirmesi, ihale süreçleri tamamladığımız yeni kapalı pazaryerinin inşa sürecine hayırlısıyla başaladık. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana ilçemizin gelişmesi için gerekli tüm proje ve çalışmalarımızı bir bir hayata geçiriyoruz.  Bu yılın sonuna kadar pazaryerini tamamlayarak halkımızın ve pazarcı esnafımızın hizmetine açmayı hedefliyoruz.  Yeni pazaryerimiz ilçemize şimdiden hayırlı olsun. ” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ