Kula Gazetesi

Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Yeniçeri Kula’da incelemelerde bulundu

268 views
26 Temmuz 2023 - 9:32
Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Yeniçeri Kula’da incelemelerde bulundu
( bant 1

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Barış Yeniçeri Manisa’nın Kula İlçesinde toplam değeri 190 Milyon Türk Lirası olan yatırımları inceledi.

Genel Müdür yeni Çeri, Kula Belediyesi ve Zafer Kalkınma Ajansı iş birliği içerisinde gerçekleştirilen, topraksız teknolojik sera, tekstil fabrikaları, çocuk kreşi ve anaokulu, tarihi konakların restorasyonu çalışmalarını hakkında bilgi aldı.

İlçede gerçekleştirilen çalışmaları inceleyen Genel Müdür Yeniçeri’ye Kula Belediye Başkan Vekili Nejat Gülmez, Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Veli Oğuz eşlik etti.

Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Barış Yeniçeri, Kula’nın tarihinin, turizminin ve ekonomisin gelişmesi amacıyla gerçekleştirilen yatırımların ilçeye hayırlar getirmesini temenni ettiğini belirtti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ