Kula Gazetesi

Başkan Tosun, Kula Projelerini Bakan Özhaseki’ye Sundu

89 views
06 Temmuz 2023 - 8:08
Başkan Tosun, Kula Projelerini Bakan Özhaseki’ye Sundu
( bant 1
Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, programı kapsamında gittiği başkent Ankara’da MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Bakan Özhaseki’ye yeni görevinin hayırlı olması dileklerini ileten Başkan Tosun, “ Ankara’da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’yi, MHP Grup Başkanvekilimiz Sayın Erkan Akçay ile birlikte ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Bakanlığımızla iş birliği içerisinde hayata geçireceğimiz projelere ilişkin istişarelerde bulunduk. Sayın Bakanımıza yeni görevinde başarılar diliyor, ilgi ve destekleri için teşekkürlerimi sunuyorum. İlçemiz için yeni projeler üzerinde çalışmayı sürdürüyoruz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ