Kula Gazetesi

Kula Grisi renginin mimarı Varank’a Başkan Tosun’dan özel hediye

158 views
21 Haziran 2023 - 11:36
Kula Grisi renginin mimarı Varank’a Başkan Tosun’dan özel hediye
( bant 1

Yerli ve Milli olarak üretilen TOGG otomobillerinin lansman renklerinden birisinin Kula Grisi olmasında büyük emek gayret sahibi olan eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Başkanı Mustafa Varank’a Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun Kula Grisi renklerinde dokunan halı hediye etti.

Bursa Milletvekili ve TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanlığı görevini yürüten Varank’ı makamında ziyaret eden Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula’ya verdiği değer ve destek için teşekkür etti.

Kula’nın gelişmesinde önemli katkılar sağlayan Varank’a devam eden yatırımlar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Kula artık kabuklarını kırmış ve yüzünü dünyaya dönmeye başlayan, gelişen, değişen ve büyüyen bir kent olma yolunda hızla ilerlemektedir. Eski Gençlik ve Spor Bakanımız şimdi AK Parti İzmir Milletvekilimiz Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Bursa Milletvekili Sayın Mustafa Varank, ilçemize kazandırdıkları projeler sayesinde istihdam, turizm ve tarıma kadar büyük yatırımlar yükselmeye devam ediyor. Marka şehir olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Kula, “Türkiye Yüzyılının” örnek sayılacak ilçelerden birisi oldu. Kulamıza kazandırılan yatırımlar noktasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Kula’nın tanıtımında TOGG çok önemli bir rol aldı

Kula’nın turizmi ve tanıtımında Kula Grisi rengiyle lansmanı yapılan Türkiye’nin otomobili TOGG sayesinde Kula’nın adını herkes duyduğunu ifade eden Başkan Tosun, UNESCO Jeoparklar ağında Türkiye’yi temsil eden ve sönmüş lavlarla kaplı jeoparkımızın rengini milli ve yerli otomobilimizde görmek, yollarda dolaşması, her yerde Kula Grisi olarak anılması bizlere gurur veriyor. Kula grisi TOGG otomobilimizi en kısa zamanda Kula’da rengini aldığı jeoparkımızda görmeyi umuyoruz. Sayın Varank’a Kula’ya verdiği değer için tekrar teşekkür ederken, özel olarak Kula Belediyesi Dr. Aristi El Sanatları Atölyemizde dokunan halımızı ve tarihi Kula evi maketimizi hediye ettik dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ