Kula Gazetesi

Gelişen Kula’nın yüzü Organize Sanayi çalışmaları devam ediyor

103 views
06 Haziran 2023 - 13:20
Gelişen Kula’nın yüzü Organize Sanayi çalışmaları devam ediyor
( bant 1

Kula’nın istihdam sorunlarına kökten çözüm getirecek Organize Sanayi Bölgesi altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında yol, atık su, yağmur suyu tahliye, kanalizasyon, elektrik, telekominikasyon ile su şebeke çalışmalarına devam edilen OSB alanında Kula Belediye Başkanı ve OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Tosun incelemelerde bulundu.

Yatırımcıların yoğun ilgisini çeken Deri İhtisas ve Karma Organize Sanayi, arsa satışlarının başladığının altını çizen Başkan Tosun, yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiğini belirtti.

Toplam 258 hektar alanda ilk etap olarak 81.6 hektarlık alanın altyapı çalışmalarına başlandığını ve bu süreçte yatırımcıların da ilgi gösterdiğini belirten Başkan Tosun, “1997 yılında başlayan hayalin 25 yıl sonra gerçeğe dönüştü ve yapılan yatırımın kentin kaderini değiştirecek. Kula Belediyesi olarak bu süreçte elimizden gelen gayreti göstererek Kula’nın istihdam noktasında yaşadığı sıkıntıları aşacağız. Kula’daki istihdam sıkıntısı, bütün sıkıntıların önünde gelmektedir. Çünkü, eve ekmek götürmek, eşine ve çocuklarına daha iyi bir yaşam sunmak için gurbet ellere giden hemşehrilerimizin yaşadıkları sıkıntıları bu sayede aşacağız. Cumhur İttifakının gücü ve desteğiyle Kula ekonomik olarak kalkınacak, Türkiye Yüzyılı vizyonunda üreten ve katma değer oluşturan bir kent olacak. Bu gün yatımcılarımız ile OSB alanında yer baktık. İnşallah altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından bir bir fabrikalar yükselecek. Kulamıza hayırlar getirmesini temenni ediyor, emeği geçen başta AK Parti İzmir Milletvekilimiz Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank’a ve Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili ve Gurup Başkan Vekili Erkan Akçay’a, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz ve Kula Kaymakamımız Birkan Tatlı söze teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ