Kula Gazetesi

Başkanlar Kamu kurumlarını ve esnafı ziyaret etti

88 views
25 Mayıs 2023 - 9:23
Başkanlar Kamu kurumlarını ve esnafı ziyaret etti
( bant 1

28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçim çalışmaları kapsamında başkanlar kamu kurum ve kuruluşları ile esnafı ziyaret ederek destek istedi.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, AK Parti İlçe Başkanı Eyüp Yavuz Aşkın, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Nazım Baytok ile partililer seçim çalışması yaptılar.

Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun açıklamasında, “14 Mayıs Pazar günü yapılan seçimde Kula, Cumhur İttifakına yoğun teveccüh göstermiş ve ülkemizin bekası için tercihini yapmıştır. 28 MAYIS Pazar günü yapılacak olan 2. tur Cumhurbaşkanlığı seçiminde de daha da oy oranının artacağına inancımız tamdır. Kula Cumhur İttifakıyla tarihinin en büyük yatırım sürecini yaşamış ve bu yatırımların hayata geçmesiyle ekonomik gelişimini doruk noktasına yükseltecektir. İstikrarın sürmesi, istihdamın gelişmesi ve Kulalı hemşehrilerimizin yaşam standartları yüksek bir Kula’ya kavuşmaları için oyumuzu Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a vermelerini istiyoruz.” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ