Kula Gazetesi

Öğrencilerden polis haftası ziyareti

293 views
11 Nisan 2023 - 14:32
Öğrencilerden polis haftası ziyareti
( bant 1

4 Eylül Ahmet Sabahat Özmen İlkokulu, Polis Haftası münasebetiyle İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ettiler.

4 Eylül Ahmet Sabahat Özmen İlkokulu Müdürü Süleyman Sarı ve sınıf öğretmeni Ümmü Yalçın ile 1-B sınıfı öğrencileri, tüm emniyet mensuplarının Polis Haftası’nı okudukları şiirler ve yaptıkları boyamalarla kutlarken İlçe Emniyet Müdürü Ali Rıza Gökmen’de öğrencilere çeşitli ikramlarda bulundu.

Okul Müdürü Sarı, öğretmenimiz ve öğrencilerimiz ile birlikte bizleri her koşulda yardımımıza koşan kahraman polislerimizi ziyaret ettik. Kula İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polislerimizin haftasını kutladık, Emniyet Müdürümüz Ali Rıza Gökmen’i makamında ziyaret ettik. Bizlere gösterdikleri misafirperverliklerinden dolayı başta müdürümüz olmak üzere tüm polislerimize teşekkür ediyorum diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ