Kula Gazetesi

Kula Belediyesi Etüt Merkezi deneme sınavında başarıyı yakalayan öğrencileri ödüllendirildi

147 views
10 Nisan 2023 - 13:30
Kula Belediyesi Etüt Merkezi deneme sınavında başarıyı yakalayan öğrencileri ödüllendirildi
( bant 1

Kula Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Kula Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde Engelsiz Yaşam Merkezinde hafta içleri devam eden etüt merkezi, deneme sınavlarında öğrencilerinin başarılarıyla ön plana çıkıyor.

Deneme sınavlarında başarılı sonuçlar alan öğrencilere ödülleri Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yeliz Ay Hırka ve Etüt Merkezi öğretmenleri tarafından verildi.

Etüt merkezi çalışmalarını değerlendiren Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Aldıkları eğitimle başarıyı yakalayan evlatlarımız; geleceğimizi teslim edeceğimiz yarının büyükleri olacak. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın aldığı eğitime destek olmak amacıyla açtığımız etüt merkezimiz, ayrım gözetmeksizin tüm öğrencilerimize ücretsiz eğitim vermektedir. Bu sayede geleceğimizin mimarı olan çocuklarımız okullarında aldıkları eğitime bir nebzede katkı sunmaya, ailelerinin omuzlarındaki sorumluluğu hafifletmeye çalışıyoruz. Buradaki öğrencilerimizin gayreti ve çabası bizleri daha çok motive ediyor ve çocuklarımız için daha fazla çalışmaya gayret ediyoruz. Tüm öğrencilerimize başarılarının devamını diliyor, öğretmenlerimize ve Kültür Sosyal İşler Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Etüt merkezinde temel derslerin yanı sıra spor ve sanat dallarında yetenek taramaları yapılıyor. Yetenekli olan öğrenciler Kula Belediyesi Spor Kulübünde alanında uzman antrenörlerin eşliğinde uygun branşlara yönlendiriliyor.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ