Kula Gazetesi

Kula Belediyesi, Manisa’da Halk Ekmek’ten Sonra İlk Halk Et Satışını Başlattı

333 views
20 Mart 2023 - 14:18
Kula Belediyesi, Manisa’da Halk Ekmek’ten Sonra İlk Halk Et Satışını Başlattı
( bant 1

Kula Belediyesi, üretken belediyecilik anlayışı çerçevesinde Manisa ve ilçeleri arasında ilk ve tek Halk Et tanzim satışına başladı.
Kula Belediyesi iştirak şirketi Beşibiryerde A.Ş. teşebbüsü ile halkın güvenilir, sağlıklı, kaliteli ve ucuz et tüketimine katkı sağlamak üzere Halk Et satış mağazası törenle hizmete açıldı. Manisa ve ilçeleri arasında ilk defa Kula’da Halk Ekmek üretim ve satışını başlatan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, halk yararına Halk Et satışını da başlatarak bir ilke daha imza attı. 4 Eylül Mahallesi Şehitler Caddesi üzerinde yer alan Kula Belediyesi Kültür Merkezi’nde bulunan Halk Et satış mağazasının açılışı, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’un açılış konuşmaları, ardından yapılan dualar eşliğinde açılış kurdelasının kesilmesiyle gerçekleşti. Hizmete sunulan Halk Et satış mağazasında dana kuşbaşı kilogram fiyatı 210 TL’den, dana kıyma kilogram fiyatı 200 TL’den vatandaşa sunuldu. Ramazan ayı boyunca da vatandaşlar aynı fiyat tarifesinden alışveriş yapabilecekler.

Başkan Tosun; “ Amacımız Hizmet ve Vatandaşımızın Bütçesine Destek”
2021’de yılında Kula Halk Ekmek’le başlatılan vatandaşın bütçesine destek olmaya yönelik çalışmalarına Halk Et’i de ekleyerek Manisa’da bir ilki daha gerçekleştirdiklerini vurgulayan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, yaptığı konuşmada; “Göreve geldiğimiz günden itibaren üretken belediyecilik anlayışıyla çıktığımız bu yolda, ilçemizin refahına, halkımızın yararına gerçekleştirdiğimiz ilklere ve projelere bir yenisini daha ekledik. Halk Ekmek ile başlattığımız halkımızın kaliteli gıdaya daha uygun fiyatlara ulaşabilmesi amacıyla, protokolle Manisa büyükşehir Belediyemizden devraldığımız mezbahamızı, vatandaşımızın güvenilir, kaliteli ve ucuz et tüketimine katkı sağlamak için Kula Belediyesi Halk Et mağazamızı hizmete açtık. Amacımız halka hizmet ve vatandaşlarımızın bütçesine destek olmak” şeklinde konuştu.

Açılış programına; Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, İlçe Emniyet Müdürü Ali Rıza Gökmen, Ak Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Ahmet Palabıyık, kamu kurumlarının amirleri, siyasi partilerin ilçe başkanları, STK Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ