Kula Gazetesi

Kula’da 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi kutlamaları

56 views
18 Mart 2023 - 9:49
Kula’da 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi kutlamaları
( bant 1

Kula’da 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi kutlamaları

Kula’da 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. yıldönümü nedeniyle Rafet Üçelli Ortaokulu tarafından kutlama programı gerçekleştirildi.

Kent Meydanındaki Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla ile başlayan program, ilçe şehitliğinde Kur-an’ı Kerim tilaveti ve dua edilmesi ile devam etti.

Yunus Emre Kültür Merkezinde devam eden programda konuşan Kula Kaymakamı Birkan Tatlısöz, olayların akışı karşısında önemli bir rol oynayan ve kurtuluş savaşının meşalesinin yakıldığı yüce Türk Milletinin Baş Komutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kahramanlık ve fedakarlığın doruk noktasına ulaştığı bir saygınlık ve azmin mücadelesi olmuştur diye konuştu.

Program sonunda çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle program sona erdi.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ