Kula Gazetesi

Kula Dericiler İhtisas Sanayi Sitesi İçin Geri Sayım Başladı

168 views
06 Mart 2023 - 6:59
Kula Dericiler İhtisas Sanayi Sitesi İçin Geri Sayım Başladı
( bant 1

Kula Karma ve Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi içerisinde kurulacak S.S. Kula Dericiler İhtisas Sanayi Sitesi’nin hafriyat altyapı çalışları için imzalar atıldı.
Kula Deri İhtisas ve Karma OSB ve içerisine yapılacak olan S.S. Kula Deri İhtisas Sanayi Sitesinin (tabakhane) hafriyat çalışmaları başlıyor. Kula’da kurulması için üzerinde yoğun olarak çalışılan Kula Deri İhtisas ve Karma OSB içerisinde yapılacak 50 üyeli SS. Kula Deri İhtisas Sanayi Sitesi için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Kula Kaymakamı Birkan Tatlısöz, Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, hafriyat çalışmaları ve altyapı proje sürecinde olan Kula Dericiler İhtisas Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Ahmet Karahan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek ihaleyi kazanan hafriyat çalışmalarını gerçekleştirecek yüklenici firma ile protokol ve toplantı gerçekleştirdi.

Kula Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen toplantıya, Kaymamam Birkan Tatlısöz, Kula Deri İhtisas ve Karma OSB Yönetim Kurulu Başkanı ve Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula OSB Bölge Müdürü Vesile Tuncel, S.S. Dericiler İhtisas Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Ahmet Karahan, Başkan Yardımcısı İsmail Atatoprak ve yönetim kurulu üyeleri İbrahim Kilimci, Mustafa Ekin, Ahmet Dinçsoy, Kooperatif sekreteri İrfan Şahin ile yüklenici firma yetkilisi Yasin Sandallıoğlu katıldı.

Kula Deri İhtisas ve Karma OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Tosun, “Kula Deri İhtisas Sanayi Sitesi, Manisa Valiliği, Kula Kaymakamlığımız ve Kula Belediyemiz ile uzun süredir üzerinde çalıştığımız Kula Deri İhtisas ve Karma OSB içerisinde yer alarak üretime, istihdama ve kalkınmaya önemli katkı sağlayacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, Kula’mıza hayırlar getirsin” dedi.

Kaymakam Tatlısöz, “Kula Deri İhtisas ve Karma OSB içerisinde kurlacak S.S Deri İhtisas Sanayi Sitesi gelinen nokta itibariyle ilçemizin geçmişten bugüne kadar istihdam kaynağı olmuş ve sanayide bel kemiği olmuş dinamik deri sektörünün geleceğe dönük faaliyetlerini devam ettirecek bir yatırımdır. Kula’ya ve deri sektörüne hayırlı uğurlu olsun” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ