Kula Gazetesi

Mustafa Şapçı Sokak’ta Altyapı Dönüşüm Çalışmaları Sürüyor

98 views
27 Ocak 2023 - 12:08
Mustafa Şapçı Sokak’ta Altyapı Dönüşüm Çalışmaları Sürüyor
( bant 1

Kula’nın eski yerleşimlerinden olan ve çok sayıda tescilli yapının bulunduğu Mustafa Şapçı Sokak’ta cephe sağlıklaştırma uygulamaları devam ederken bir taraftan da altyapı dönüşümü sürüyor

Manisa Valiliği Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı(YİKOB) ve Kula Belediyesi tarafından başlatılan cephe sağlıklaştırma projesi kapsamında Mustafa Şapçı Sokak ve Zafer Sokak’ta ekipler hem tarihi yapıları aslına uygun hale getiriyor hemde alt yapıları yeniliyor. Mustafa Şapçı Sokak’ta altyapı dönüşüm çalışmaları kapsamında elektrik hatlarının yer altına alınması, fiber internet ve telekom hatları dönüşümü için Kula Belediyesi’ne bağlı ekipler dar sokaklarda çalışmaya uygun iş makinalarıyla hat kazısı yapılıyor. Doğalgaz hattı döşemesi de yapılacak Mustafa Şapçı sokakta ilgili kurumlar tarafından altyapı dönüşümü tamamlandıktan sonra dekoratif aydınlatmalar, meydan, otopark ve çocuk oyun parkı düzenlemesi, doğal malzemelerle sokağın üstyapı döşemesi gerçekleştirilecek. Kula Belediyesi ekipleri, alanda hava şartlarından kaynaklı ortaya çıkan tahribatları da vakit kaybetmeksizin tamir ediyor.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ