Kula Gazetesi

AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı

75 views
26 Ocak 2023 - 6:19
AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı
( bant 1

 

Başkan Palabıyık; “26 ocak perşembe gecesini cumaya bağlayan gece Regaip Kandili. Regaip; Üç ayların manevi iklimine girildiğinin habercisi ve aynı zamanda bu gece Kur’an-ı Kerim ayı Ramazan-ı Şerifin müjdecisidir. Milletimizin dayanışmasının arttığına inandığımız maneviyat yüklü bu günlerde yardımlaşma ve dayanışma bilincinin çoğalması, birlik, beraberlik ve kardeşliğin güçlenmesi için üzerimize düşeni yapmalıyız. Bu mübarek aylar ve geceler; geçmişi değerlendirmek, geleceğimize yön vermemiz açısından da son derece önemlidir. Bu gece, ilahi rahmeti kazanacak ibadetler yapmamız ve bizlerin kulluk bilincine ulaşarak dua ve niyazda bulunmamız için de bir nimet vesilesi olduğunu asla unutmamalıyız.” Dedi ve şöyle devam etti.
“Bu duygu ve düşüncelerle Rabbimden bizi ve tüm insanlığı bu mübarek üç aylar ve Regaip Kandili hürmetine her türlü afetten, bela ve müsibetten muhafaza etmesini diliyorum. Tüm Kulalı hemşehrilerimizin, İslam dünyasının Regaip Gecesi’ni kutlar, mübarek üç ayların hayırlar getirmesini dilerim. Rabbim sağlık, huzur ve mutluluk içinde Ramazan ayına ulaşmayı nasip etsin.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ