Kula Gazetesi

Kula Belediyesi voleybol takımı soma deplasmanından 3 puanla döndü

197 views
18 Ocak 2023 - 12:36
Kula Belediyesi voleybol takımı soma deplasmanından 3 puanla döndü
( bant 1

Kula Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü erkek voleybol takımı Soma Ilgaz Spor Kulübü ile yaptığı maçtan 3-0 galip ayrıldı.

Soma Vali Muzaffer Ecemiş Spor Salonunda oynan maçta Kula Belediyesi genç erkekler voleybol takımı setleri 25-13, 25-17 ve 25-20 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.

Geleceğimizin teminatı gençlerimizden oluşan takımımızın Soma deplasmanından galibiyetle dönmesinin mutluluk verici olduğunu belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Genç Erkekler liginde mücadele eden Kula Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü voleybol takımız ikinci maçından 3 puan alarak ligdeki iddiasını sürdürüyor. Kula Belediyesi olarak Kulalı gençlerimizin daha çok spor yapabilmelerinin önünü açmak amacıyla da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Genç kız ve erkek voleybol takımları, yıldız genç futbol takımlarımız ile altyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz. Yapılan çalışmaların hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ