Kula Gazetesi

Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneğinden Başkan Tosuner’e Ziyaret

81 views
17 Ocak 2023 - 14:09
Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneğinden  Başkan Tosuner’e Ziyaret
( bant 1

Manisa Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Ragıp Güneş ve dernek başkanları, kadın kolları başkanı Şehnaz Güvendik Arık ve kadın kolları heyeti Milliyetçi Hareket Partisi Manisa İl Başkanı  Cüneyt Tosuner’e hayırlı olsun ziyaretinde  bulundular.

Manisa Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Ragıp Güneş Manisa Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneğinin çalışmaları ile ilgili Milliyetçi Hareket Partisi Manisa İl Başkanı  Cüneyt Tosuner’e bilgiler paylaştı. Başkan Ragıp Güneş   “Manisa Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneği olarak 14 il ve ilçe derneğinden oluşan  derneğimiz, derneğimizin başkanları ve kadın kolları başkanı Şehnaz Güvendik Arık ve kadın kolları heyeti Milliyetçi Hareket Partisi Manisa İl Başkanı  Cüneyt Tosuner’i ziyaret ettik. Cüneyt Tosuner başkanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Önceki dönem  Milliyetçi Hareket Partisi Manisa İl Başkanı Murat Öner’i yâd ettik. Ruhu şad mekânı cennet olsun. Cüneyt Tosuner Başkanımıza Manisa Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneğinin çalışmalarını ve projelerini  anlattık. Milliyetçi Hareket Partisi Manisa İl Başkanı  Cüneyt Tosuner ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Manisa İl Başkanı  Cüneyt Tosuner ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve  Manisa Hemşehri Kültürleri Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Ragıp Güneş ve dernek başkanlarına, kadın kolları başkanı Şehnaz Güvendik Arık ve kadın kolları heyetine teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ