Kula Gazetesi

Manisa’da trafik kazasında 1 kişi öldü, 1’i polis 3 kişi yaralandı

433 views
16 Ocak 2023 - 13:49
Manisa’da trafik kazasında 1 kişi öldü, 1’i polis 3 kişi yaralandı
( bant 1

Manisa’nın Kula İlçesinde arıza yapan otobüs ile ilgili çalışma yapan trafik polisine ve firma çalışanlarına açık kasa kamyonet çarptı.

Uşak-İzmir karayolu Eşme kavşağında, O.E idaresindeki 64 EE 248 plakalı kamyonet trafik kazası nedeniyle tek şeritte düşen yolda bulunan dubalara çarpmamak için manevra yapması sonucu aynı yönde seyir halındaki Metin Çürük (53) idaresindeki 45 ABB 188 plakalı kamyonete çarptı.

Çarpmanın etkisiyle kontrolü kaybolan Çürük idaresindeki kamyonet, yol kenarında maddi hasarlı kazaya karışan 21 ABC 71 plakalı otobüse müdahale eden trafik polisi Halil Bahadır (47), otobüs şoförü İlyas Karakaş ve Aziz Turan’a (51) çarptı.

Çarpmanın etkisiyle araç sürücüsü Metin Çürük, trafik polisi Halil Bahadır, otobüs şoförü İlyas Karakaş ve Aziz Turan yaralandı.

Kazanın haber verilmesiyle olay yerine polis, itfaiye ve acil sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen acil sağlık ekipleri Aziz Turan’ın öldüğünü tespit etti.

Yaralılar, Kula Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Salihli Devlet Hastanesine sevk edildi.

Kaza sonrası olay yerinden kaçan O.E, MOBESE kayıtlarından tespit edilerek yakalanarak gözaltına alındı.

Trafik polisi Halil Bahadır ve diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ