Kula Gazetesi

3. ETAP TOKİ KULA BAŞVURU LİSTESİ AÇIKLANDI

2.482 views
04 Aralık 2022 - 12:13
3. ETAP TOKİ KULA BAŞVURU LİSTESİ AÇIKLANDI
( bant 1

3. ETAP TOKİ KULA BAŞVURU LİSTESİ AÇIKLANDI

Manisa İli Kula ilçesinde yapılması planlanan 3. Etap Kula sosyal konut projesi kapsamında, Başvurusu kabul edilenler ve edilmeyenler belli oldu.
Başvuru sonu sorgulama ekranı;
https://www.toki.gov.tr/Projeler/projeler/manisa_kula.html

Proje kapsamında toplamda 3 bin 748 kişi başvuruda bulundu. Yapılan inçelemeler sonucunda 3 bin 405 başvuru geçerli olup 343 başvuru iptal edildi.
Başvuru şartlarını sağlamadığı için başvurusu iptal edilenler, Toki de anlaşması olanlar, eşinin toki’de anlaşması olanlar, eş başvurusu olanlar, tapu kaydı olanlar, eşinin tapuda kaydı olanlar, başvurusu iptal edilenler listesinde yer aldı.
Başvurusu kabul edilenler ve başvurusu iptal edilenler listesi , Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Resmi sitesinde açıklandı.
Başvurusu kabul edilen 3 bin 405 kişi arasında, 3. etap Kula Toki konutları için kura çekimi yapılacak. Kura tarihi, henüz belli olmazken kuraların ne zaman, nerede ve nasıl yapılacağı TOKİ tarafından yayınlanacak.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ