Kula Gazetesi

Bakan Kasapoğlu, Kula’da Spor Yatırımlarını İnceledi

47 views
24 Kasım 2022 - 8:47
Bakan Kasapoğlu, Kula’da Spor Yatırımlarını İnceledi
( bant 1

Manisa’da katıldığı açılış ve programların ardından memleketi Kula’ya uğrayan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, burada bakanlığa ait, yapımı tamamlanan bazı spor tesislerini gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Akademik Yıl Açılış törenine katılmak için Manisa’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Manisa’da ki programlarının ardından memleketi Kula İlçesine gelerek bir dizi temaslarda bulundu. Bakan Kasapoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ait yapımı tamamlanan Kula Gençlik Kampı’nı ziyaret etti. Bakan Kasapoğlu, daha sonra restorasyon çalışmalarında sona gelinen Hüseyin Sencer Sanat Okulu binasında incelemelerde bulunarak burasının Kula Gastronomi Evi olarak hizmet vermesini planladıklarının müjdesini verdi. Kula Gençlik Merkezi’ni de ziyaret eden Bakan Kasapoğlu, burada gençlerle bir araya gelerek birlikte şarkı söyledi. Kula Kayamalığı’nın projesi olan Türkiye’de ikinci kez açılan el ile futbol topu dikimi kursunu ziyaret eden Bakan Kasapoğlu, devlet destekli çalışan kadınların elleriyle diktiği topları imzalayarak, çocuklara hediye etti. Bakan Kasapoğlu, daha sonra yakın zamanda görevine başlayan Kula Kaymakamı Birkan Tatlısöz’ü, kaymakamlık makamında ziyaret ederek çalışmalarında muvaffakiyetler diledi. Ziyarette ilçenin iki futbol kulübü olan Kula Belediyespor ve Kula Ülküspor formaları Bakan Kasapoğlu’na kulüp başkanları Alim Ulusoy ve Harun Kaşıkçı tarafından hediye edildi.

Bakan Kasapoğlu, Kula ilçesinde son olarak çocukluk hatıralarını tazelemek için tarihi çarşı ve arastaları turlayıp işyerlerindeki esnaflarla tek tek sohbet edip çocuklara da kitap, futbol ve satranç setleri hediye etti.

Ziyaretlerde Bakan Kasapoğlu ve Kula Kaymakamı Birkan Tatlısöz, Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Bayram Yüksel, İlçe Emniyet Müdürü Ali Rıza Gökmen, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, MHP İlçe Başkanı Nazım Baytok, Belediye Meclis Üyeleri, protokol üyeleri ve vatandaşlar yer aldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ