Kula Gazetesi

Kula Ülkü Ocaklarından Aşure Hayrı

154 views
19 Ağustos 2022 - 14:09
Kula Ülkü Ocaklarından Aşure Hayrı
( bant 1

Kula Ülkü Ocakları Muharrem ayı nedeniyle aşure ikramında bulundu.

Kurşunlu Cami önünde Cuma Namazı sonrasında gerçekleştirilen aşure hayrına Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Çakan, Kula Ülkü Ocakları Yöneticileri ve vatandaşlar ile Ülkücüler katıldı.

Birlik ve beraberliğin en güzel yaşandığı bu önemli günlerde aşure hayrında bizleri bir araya getiren Kula Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Çakan ve Ocak yöneticilerimiz ile Ülkücü Camia mensuplarına çok teşekkür ediyorum diyen Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, aşure dağıtımına katıldı.

Kula Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Çakan, “Muharrem ayının yoğun duygularını  bir ve beraber yaşamak ve yaşatmak çok önemli. Bizler, Cuma namazı sonrasında hemşehrilerimizin ağızlarını tatlandırabildiysek ne mutlu bizlere. Yılmadan davasına sahip çıkan ağabeylerim ve kardeşlerimle birlikte, birlik ve beraberliğimizi pekiştirecek faaliyetler yapmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ