Kula Gazetesi

Belediye Başkanı Tosun spor okullarını ziyaret etti

167 views
05 Ağustos 2022 - 14:13
Belediye Başkanı Tosun spor okullarını ziyaret etti
( bant 1

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, her yıl geleneksel olarak düzenlenen yaz spor okullarını ziyaret ederek genç sporcularla ve velilerle bir araya geldi.

Kula Belediyesi tarafından sosyal projeler kapsamında, 5 ile 18 yaş arası genç sporcuların yetiştirilmesi, sosyal, kültürel faaliyetlerde bulunması ve sporcu yeteneğine sahip çocukların spor hayatına kazandırılması amacıyla yaz spor okulları açılıyor.

Voleybol ve Jimnastik kurslarını ziyaret eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, genç sporcuların talep ve isteklerini dinledi.

Genç yaşlarda spor yapmanın fizyolojik ve mental açıdan önemine değinen Başkan Tosun, özveriyle kurslara geliyorsunuz. Bunun yanında da derslerimizi de ihmal etmeden çalışmalıyız. Bizler sizlerin daha iyi zaman geçirmenize olanak sağlayacak sosyal projeleri üretmeye gayret ediyoruz. Kula sporun her haliyle yapılabileceği bir kent haline geldi. Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu sayesinde birçok tesis faaliyete geçti ve yenileri yapılmaya devam ediyor. İnşallah bu tesisleri hakkıyla siz değerli geçlerimiz kullanacak, belki de geleceğinizi yön verdiğiniz bu günlerde sporu meslek olarak benimseyerek profesyonel hayata geçeceksiniz diye konuştu.

5 – 6 yaş Jimnastik kursunda öğrencilerin çalışmalarını izleyen Başkan Tosun, öğrencilerle spor yaptı. Yaz spor okulları kapsamında öğrenciler için hazırlanan formaları dağıtan Başkan Tosun, genç voleybolcularla maç yaptı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ