Kula Gazetesi

Türkiye Jeotermal Vakfı Başkanı Mehmet Ali Doğan’dan Kula’ya Ziyaret

125 views
27 Temmuz 2022 - 8:12
Türkiye Jeotermal Vakfı Başkanı Mehmet Ali Doğan’dan Kula’ya Ziyaret
( bant 1

Türkiye Jeotermal Enerji Kaynaklarını Araştırma ve Değerlendirme Vakfı Başkanı ve Doğan Jeotermal Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Doğan, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’u makamında ziyaret ederek Kula ilçesi Şehitlioğlu mahallesinde yapılacak olan jeotermal sera yatırımı hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
Kula ilçesinde yapılması planlanan Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı işbirliğinde hazırlanan, Zafer Kalkınma Ajansı ve Kula Belediyesi işbiriliğiyle Çalışan ve Üreten Gençler Programı (CUGEP) çerçevesinde ‘Jeotermal Enerji ile Teknolojik Sera Kurulumu Projesi’ yatırımının detaylarının değerlendirildiği ziyarette, Türkiye Jeotermal Vakfı Başkanı Mehmet Ali Doğan, Başkan Hüseyin Tosun’a çalışmalarında başarılar dileyerek misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. Başkan Tosun da Kula ilçesine değer katacak Jeotermal Enerji ile Teknolojik Sera Kurulumu Projesinin bölge için önemli bir yatırım olduğuna dikkat çekerek projeyi doğru yönetmek adına jeotermal ve seracılık alanında uzman ve tecrübe sahipleriyle sürekli dirsek temasındayız” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ