Kula Gazetesi

Kula Belediyesi Jeopark Futbol Turnuvası başladı

436 views
12 Haziran 2022 - 18:51
Kula Belediyesi Jeopark Futbol Turnuvası başladı
( bant 1

Manisa’nın Kula İlçesinde Belediye tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Jeopark Futbol Turnuvası başladı.

Pandemi nedeniyle iki yıldır yapılamayan ve bu yıl 5. Kez düzenlenen turnuva Jeopark futbol sahasında Kula Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü U-14 futbol takımlarının gösteri maçıyla açıldı.

Açılış maçı öncesinde konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula’da sporu ve sporcuyu destekleyen her organizasyonu gerçekleştirmeye gayret ediyoruz. Spor tesisleri bakımından iyi bir noktaya ulaşan ilçemizde, gençlerimizin önünü açacak, kendilerini kötü alışkanlıklardan uzak tutacak en önemli unsurun spor olduğunun bilincindeyiz. Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’un ilçemize kazandırdığı bu eserlerin aktif olarak kullanılması, kullanılmasının önün açılması için faaliyetlerimiz sürecek. Turnuva sonunda şampiyon olan takımımıza 3 günlük termal otel tatiliyle ödüllendireceğiz. İnşallah futbol kazanır, dostluk kazanır, Kula kazanır diye konuştu.

Kaymakam Kemal Duru konuşmasında sporun enerjinin doğru yönlendirilmesini sağlıyor. Her türlü kötü alışkanlıklardan muhafaza ediyor. Büyüklerimizin de buna destek vererek buraya gelmesi bizleri ayrıca memnun etmektedir dedi.

Kula Kaymakamı Kemal Duru ve Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’un başlama vuruşuyla Davala Spor ile Narınca Spor maçıyla başladı.

İlçe mahallelerinden 10 takımın katıldığı turnuvanın ilke maçında Davala Spor ile Narınca Spor 0-0 berabere kaldı.

Turnuva 7 Temmuzda oynanacak final maçıyla son bulacak.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ