Kula Gazetesi

Manisalı Akademisyen Doç. Dr. Namal, MHP Siyaset ve Liderlik Okulundan mezun oldu

159 views
07 Haziran 2022 - 7:56
Manisalı Akademisyen Doç. Dr. Namal, MHP Siyaset ve Liderlik Okulundan mezun oldu
( bant 1

Akademik kadrosuyla, kabul koşulları, eğitim programı ve Türkiye’nin en nitelikli Siyaset ve Liderlik Okulu olma özelliğini taşıyan Milliyetçi Hareket Partisi Siyaset ve Liderlik Okulu’nun 12 Haftalık 17. Dönem programını başarıyla tamamlayarak mezun olan 40 kişi arasında, Manisalı akademisyen Doç. Dr. Yücel Namal’da yer aldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Siyaset ve Liderlik Okulu 17. Dönem Sertifika töreni 4 Haziran Cumartesi günü Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

2009 yılında ilk olarak Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi’nde eğitim ve öğretim faaliyetlerine başlayan MHP Siyaset ve Liderlik Okulu’nun 17. Dönem Mezuniyet töreni Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezinde, Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’nin kapanış konuşmaları ve sertifika takdimleriyle gerçekleştirildi.

MHP Siyaset ve Liderlik Okulu mezunu Manisalı Akademisyen Doç. Dr. Yücel Namal sertifikasını TBMM MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay’ın elinden alırken, Genel Başkan Devlet Bahçeli’de başarıyla mezun olan öğrencilere bizzat tebriklerini iletti. Törene MHP Manisa il başkanı Murat Öner, İl Başkan Yardımcımız Cüneyt Tosuner ve Halit Okar da katıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ