Kula Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi Basın Açıklaması

136 views
26 Mayıs 2022 - 14:31
Milliyetçi Hareket Partisi Basın Açıklaması
( bant 1

Milliyetçi Hareket Partisi Manisa İl Başkanlığı yaptığı basın açıklaması;

Cumhuriyet Halk Partisi Yunusemre İlçe Başkanlığı tarafından yapılan basın açıklaması üzerine kamuoyunu aydınlatma gereği ortaya çıkmıştır.

Yalan yanlış bilgi ve belgelerle Hem MHP Büyükşehir Belediye Başkanımızı hem de MHP meclis üyelerini ve Cumhur ittifakını töhmet altında bırakmaya çalışan beyhude çabaları gülerek izlemekteyiz.

Neye evet neye hayır dediklerini bilmeyen; siyasetten, teknik bilgi ve birikimden uzak, bir Avukatın ağzına yakışmayacak basitlik ve cahillikteki açıklamalar, ne hukuka ne de insani değerlere yakışmamaktadır.

Öncelikle bahsi geçen alanla ilgili olarak dava açtıkları plana kendilerinin de EVET dediklerini unutmuşlardır.  Hatta sayın ilçe başkanının ilçesinden seçilen Yunusemre Belediye Meclis Üyesi Mimar Anıl CEYLAN’ın dava gerekçeleriyle benzer gerekçelerle yaptığı itirazı Büyükşehir Belediye Meclisinde CHP’li meclis üyelerinin oylarıyla “itirazın kanuni dayanaktan yoksun olduğu” nedeniyle RED edilmiştir. Yani Bizzat Bülent Mersinli, dava açtığı konuların yalan yanlış olduğunu kendisi de kabul etmiştir.

Siyasi bir partinin, siyasi bir grubun ne karar aldığını bilemeyecek kadar yaptığı işe uzak olması, Türk Siyasi tarihi açısından bir komedidir. Hele bir Avukat olarak müvekkilinin tutarsız hareketi karşısında ‘kardeşim sen mecliste bu plana evet demişsin, bir de üstüne arkadaşımız tarafından yapılan itirazı da RED etmişsin. Nasıl dava açarız?’ diye uyarmaması traji komiktir. Bu zihniyetin, ana muhalefetin ilçe başkanı olması ise partisi adına utanç vericidir.

İlçe başkanı arkadaş, Cumhur İttifakı meclis üyelerini tarih önünde hesap verecekler diyerek sanki yapılan iş ve alınan karar yanlışmış gibi algı oluşturmaya kalkmaktadır. Ancak alınan kararın temelinde CHP meclis üyelerinin de tamamının imzası vardır.

İmara açılan alan Ahmet’e – Mehmet’e aitken sorun yoktur da MHP’li birine ait olunca mı sorun başlamaktadır. Yer Ahmet’e – Mehmet’e aitken oy birliğiyle EVET diyen zihniyet hatta kendi partilisinin itirazını da oy birliğiyle RED eden zihniyet, yeri MHP’li Büyükşehir Başkanının kızı satın alınca mı dava açmaya karar veriyor, HEM DE AYNI GEREKÇELERLE.

Gerçekten tarih önünde hesap verecek birileri varsa ne yaptığını bilmeyen CHP meclis üyesi Bülent Mersinli ve onun peşine takılan aklı evvel ilçe başkanıdır.

İlçe Başkanının eline alıp salladığı Meclis kararından önce alınan; “Eko Turizm” amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı onayına ilişkin meclis kararı işte buradadır, altında da CHP meclis üyelerinin tamamının imzası vardır. Yine kendi partililerinin itiraz dilekçesi de budur ve yine CHP’nin oylarıyla OYBİRLİĞİYLE RED edilmiştir.

Ayrıca siyasetten o kadar uzaklar ki komşu ilimiz İzmir’in CHP’li Büyükşehir Belediyesi 11.04.2022 tarih ve 424 sayılı Belediye Meclis kararıyla aynı şekilde Ekolojik Turizmin nasıl yapılacağını tarif etmiş, Orman alanları dahil Eko turizmin önünü açmıştır. Demek ki yapılan iş yasaldır ve her belediyede yapmaktadır.

Tüm bunlar bu kadar netken insanın aklına başka şeyler gelmektedir. Acaba CHP ilçe Başkanı Yalçın ARCAK’ın eşi Özden Öz ARCAK Manisa Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğüne iş başvurusu yapıp 16.12.2019 tarihinde yapılan mülakatta elendiği için mi ilçe başkanı kişisel bir hınçla akıl tutulması yaşamaya başlamış ve akla izana sığmayacak şekilde saldırganlaşmıştır.

Siyaset akıl işidir, öngörü işidir, bilgi işidir. Bunları bünyesinde barındırmayanların şov peşinde koşanların yapacağı iş değildir. Ve yüce TÜRK MİLLETİ bunları görür, değerlendirir ve oyunu kullanır. 3 dönemdir olduğu gibi Manisa Büyükşehir Belediyesi yine MHP belediyesi olarak kalacak ve devam edecektir.

Çünkü Ana muhalefet partisinde olmayan öngörü, akıl ve siyasi kabiliyet TÜRK MİLLETİNDE vardır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ