Kula Gazetesi

Başkan Öner, Başkan Tosun’u ziyaret etti

205 views
16 Mayıs 2022 - 12:47
Başkan Öner, Başkan Tosun’u ziyaret etti
( bant 1

Milliyetçi Hareket Partisi Manisa İl Başkanı Murat Öner ve İl Başkan Yardımcısı Cüneyt Tosuner Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’u ziyaret etti.

Kula’nın özel bir yere sahip olduğunu belirten MHP İl Başkanı Murat Öner, Belediyemizin ve Belediye Başkanımızın çalışmalarını ilgi ve memnuniyetle takip ediyoruz. Yapılacak olan çalışmalarda da elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Belediye Başkanımız Hüseyin Tosun’a çalışmalarında başarılar dilerim diye konuşötu.

İlçede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulunduklarını ve yapılan ziyaretten dolayı ziyadesiyle memnun kaldığını beliren Başkan Tosun, İlçemizde yaptığımız çalışmalar hakkında İl Başkanımız Murat Öner ve İl Başkan Yardımcımız Cüneyt Tosuner ile sohbet ettik. El birliğiyle hizmet ettiğimiz Kulamız için daha güzel işler üretmek ve çalışmalarımıza yenilerine eklemek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ