Kula Gazetesi

Gönül dostları, Kadir Gecesinde Yunus’un gönül sofrasında buluşuyor

137 views
15 Nisan 2022 - 17:02
Gönül dostları, Kadir Gecesinde Yunus’un gönül sofrasında buluşuyor
( bant 1

Çevre düzenlemesi yapılan Yunus Emre ve Hocası Tabduk Emre türbesinde Kadir Gecesi hazırlıkları başladı.

Pandemi serici sonrasında, çevre düzenlemesi tamamlanan türbede, Kula Belediye Başkanı ve daire amirleri yapılacak olan etkinliğin planlamasını yaptı.

Yunus’un gönül dostlarını, 27 Nisan Kadir gecesinde Yunus’un gönül sofrasında iftar yapmaya davet eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen çevre düzenlemesinin ardından ilk kez Kadir Gecesinde Tabduk Emre’nin Dergahı, Yunus Emre’nin gönül sofrasında buluşuyoruz dedi.

Başkan Tosun açıklamasında, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün hayata geçirdiği Tabduk Emre ve Yunus Emre Türbesi çevre düzenlemesi tamamlandı. Pandemi nedeniyle yapamadığımız Tabduk Emre’nin Dergahı, Yunus Emre’nin gönül sofrasında Kadir Gecesi programımızı Ramazan Ayında yapıyoruz. 27 Nisan akşamı Kadir gecesinde bir araya gelerek hasret gidereceğimiz iftar programına tüm halkımızı davet ediyorum. Yunus Emre ve Hocası Tabduk Emre’nin türbesi projesinde emeği geçen başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ve herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Yapılan hazırlık planlamasına, Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Zabıta Müdürü Hüseyin Ulu, Temizlik İşleri Müdürü Hayrettin Yeşil, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yeliz Ay Hırka, MASKİ Kula Şefi Tuba Ural, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Muhtarlıklar Müdürü Aydın Topdemir, Park ve Bahçeler Müdürü Halil Özkara katıldı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ