Kula Gazetesi

Türkiye “ÜniLig Ayak Tenisi” Türkiye Şampiyonası Kula’da başladı

125 views
11 Nisan 2022 - 16:48
Türkiye “ÜniLig Ayak Tenisi” Türkiye Şampiyonası Kula’da başladı
( bant 1

Türkiye Ayak Tenisi Federasyonu tarafından gerçekleştirilen üniversiteler arası “ÜniLig Ayak Tenisi” Türkiye Şampiyonası Manisa’nın Kula İlçesinde başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Ayak Tenisi Federasyonu Başkanı Mustafa Sunkur’un açılış konuşmasıyla başladı.

Federasyona verdiği desteklerden dolayı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür eden Sunkur, şampiyonayı Kula’da yapmaktan memnun olduklarını belirtti.

Yaptığı konuşmada Federasyon Başkanı Sunkur’a teşekkür eden Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Kula son yıllarda Gençlik ve Spor Balkanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’un verdiği destekler sayesinde sporun adeta başkenti haline geldi. Gerçekleştirilen yatırımlar sayesinde tesis noktasında Kula, ciddi bir yol kaydetti. Gelecek nesillerin sağlıklı yetişeceği bu tesisleri ve sporcuya verilen desteklerden dolayı Bakanımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Kula Kaymakamı Kemal Duru konuşmasında, “Tarihiyle ve kültürüyle ayrı ayrı güzellikleri içerisinde barındıran Kula’da böylesine güzel bir spor organizasyonunun gerçekleştirilmesi bizleri memnun etti. Sayın Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve Federasyon Başkanımız Sayın Mustafa Sunkur’a teşekkür ediyor, gençlerimize başarılar diliyorum.” dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ