Kula Gazetesi

Ülkü Ocaklarından Topdemir’e hayırlı olsun ziyareti

263 views
26 Mart 2022 - 18:53
Ülkü Ocaklarından Topdemir’e hayırlı olsun ziyareti
( bant 1

Daha önce Muhtarlık İşleri Müdürlüğü görevini yürüten ve emekli olan Faik Şentürk’en görevi devralan Aydın Topdemir yeni görevine başladı.

Görevi devralarak çalışmalarına başlayan Aydın Topdemir’e, Kula Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Çakan ve Yönetim Kurulu Üyelerinden hayırlı olsun ziyareti yaptı.

Kula Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Çakan, daha önce bizlerinde üzerinde büyük emeği olan ve uzun yıllar eğitim camiasına sayısız öğrencinin yetişmesine vesile olan ve son olarak Muhtarlık İşleri Müdürlüğü görevini yürüten değerli öğretmenimiz Faik Şentürk emekli olduğundan dolayı yerine Aydın Topdemir ağabeyimiz atandı. Bu önemli görevi layıkıyla yerine getireceğine inancımız sonsuzdur. Yeni görevinin Aydın Topdemir ağabeyimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, başarılarının devamını diliyoruz diye konuştu.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ