Kula Gazetesi

Ak Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet PALABIYIK, Mübarek üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

79 views
02 Şubat 2022 - 14:22
Ak Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet PALABIYIK, Mübarek üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
( bant 1

Palabıyık; “Regaip kandili,bereket,rahmet ve affedilişin kapılarının sonuna kadar açıldığı ve mübarek üç ayların girişi demektir. Mübarek üç aylar içerisinde Regaip, Miraç, Berat kandilleri ile mübarek Ramazan ayını, bin aydan daha hayırlı mübarek Kadir gecesini ve Ramazan Bayramını barındırmaktadır. Bu mübarek ayları ve Regaip Kandili’ni fırsat bilerek Yüce Yaradan’a, ailemize, milletimize ve tüm insanlığa karşı sorumluluklarımızın olduğunu bir kez daha hatırlamalı, kandillerimizin özüne yakışır şekilde vicdan muhasebesi yaparak kendimizi sorgulamalı, yaptığımız ve yapacağımız hatalardan dönmek için elimizden geleni yapmalı, dua ve ibadetlerimizi tam anlamıyla yaparak Allah’a olan vazifemizi yerine getirmeliyiz. Küslük ve dargınlıklara son vererek bu anlamlı günün barışa, dostluğa, kardeşliğe vesile olması için herkes kendi üzerine düşeni yapmalı.” Dedi ve şöyle devam etti.

“Mübarek Regaip Kandili’nin milletimize, İslam dünyasına ve bütün insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum. İçinde bulunduğumuz üç ayların hayırlara vesile olması temennisiyle bütün hemşehrilerimi muhabbetle selamlıyorum.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ