Kula Gazetesi

Ülküspor “Play-Off’ta”

249 views
31 Ocak 2022 - 11:20
Ülküspor “Play-Off’ta”
( bant 1

Birinci Amatör Lig F grubunda mücadele eden Ülküspor futbol takımı “BAY” geçtiği ligin 12. haftası maçları sonucunda grubu 1.sırada bitirmeyi garantileyerek Play-Off’ta mücadele etmeye hak kazandı.

Ülküspor, 6 Şubat Pazar günü Selendi stadında Selendi Belediyespor deplasmanına çıkacak.

Ülküspor, 12 Şubat Cumartesi günü Jeopark stadında Yenimahallespor u konuk ederek grup maçlarını tamamlayacak.

Tarafsız sahada tek maç üzerinden oynanacak olan Ülküsporun Play-Off Final maçı kuraları 14 Şubat Pazartesi günü çekilerek rakibi belli olacak.

Ülküspor 20 Şubat Pazar günü, Süper Amatör Lig’e yükselme yolunda oynayacağı Play-Off Final maçı oynayacak.

Ülküspor Kulüp Başkanı Harun Kaşıkçı yaptığı açıklamada, “Takımımız ciddi başarılarla bu güne kadar ligi sürdürdü. İnşallah bir üst lige çıkarak bu başarısını sürdürmeye ve Kulamıza futbolun heyecanını yaşatmaya devam edeceğiz. Kula’yı temsil etmek ve başarıyı sporseverlerimizle paylaşmak bizleri mutlu ediyor. Sporsever Kulalı hemşehrilerimiz, oynayacağımız maçlarda Ülküspor’u desteklemelerini istiyoruz. Ülküsporumuza Süper Amatör Lig yolunda başarılar diliyorum.” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ