Kula Gazetesi

Başkan Tosun’dan Öğrencilere Yarıyıl Tatili Mesajı

110 views
20 Ocak 2022 - 15:05
Başkan Tosun’dan Öğrencilere Yarıyıl Tatili Mesajı
( bant 1

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, ilçe genelinde karne heyecanı yaşayan tüm öğrencilere  iyi tatiller mesajı yayınladı.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, mesajında şu ifadelere yer verdi, “Bugünün küçükleri, yarının büyükleri, istikbalimizin güneşi, geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımız, fedakar öğretmenlerimizin ellerinde şekillenmektedir. Kula’da eğitim-öğretim gören 7 bin öğrencimiz yarın karnelerini alarak yarıyıl tatiline çıkacak. Sevgili öğrencilerimize ve değerli öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum. Sevgili öğrenciler; umutla ve heyecanla başladıkları bir eğitim ve öğretim yılının yarısını tamamladınız. Yarıyıl tatiline gelmenin mutluluğunu ve karne almanın heyecanını yaşarken, tatilde hem dinlenme hem de eksikliklerinizi giderme fırsatı bulacaksınız. Tatilde dinlenmenizi, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte zaman geçirmenizi, sportif, sanatsal ve kültürel değeri olan sosyal aktivitelere katılmanızı ve bol bol kitap okumanızı tavsiye ediyorum. Kitap okumak size yol gösterecek, iç dünyanızı zenginleştirecek ve yarınlara umutla bakmanızı sağlayacaktır. Çocuklarımız, bizim yarınlarımızdır. Çocuklarımızı ve gençlerimizi çok seviyoruz.
Yarıyıl tatiline giren ve karne sevinci yaşayan sevgili öğrencilerimize, kıymetli velilerimize, değerli meslektaşlarıma ve tüm eğitim camiasına iyi tatiller diliyorum.” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ