Kula Gazetesi

Şadan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adaylığını Açıkladı

167 views
30 Aralık 2021 - 20:26
Şadan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adaylığını Açıkladı
( bant 1

Aytekin Şadan ve yönetim kurulu üyeleri Esnaf ve Sanatkârlar Odasında düzenlediği toplantıda Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın 15 Ocak 2022’de yapılacak olan seçimlerine yeniden başkan adayı olduğunu açıkladı.

Şadan açıklamasında:

“Çok Değerli Basın Mensupları

Kula Esnaf ve Sanatkârlar Odamızın Olağan Genel Kurulu, 23 Ocak 2022 Pazar günü yapılacaktır. Hepimize ve ilçemize hayırlı olsun.

Bu kongre sürecinde yaptığımız görüşmeler sonucu yönetimdeki arkadaşların ısrarları, esnaflarımızdan gelen yoğun istek üzerine yeni dönem için yolumuza devam ediyoruz. Yeni yönetim kurulumuzda takviye niteliğinde yaptığımız değişikliklerle tecrübe ile gençliği birleştirdik. Biz makama değil Hizmete aday oluyoruz.

Bu dönem pandemi sürecinde mağdur olan esnaflarımızın sorunları ile geçti. Bu süreçte hemen hemen her gün sahada olduk. Oda olarak TÜM kurum ve kuruluşlarla el ele vererek pandemi sürecini en az hasarla atlattığımızı düşünüyorum. Bizler Esnaf ile ilgili idealleri ve hayalleri olan ve aynı zamanda görev yaptığımız dönemde de esnafımızın yanında olduğumuzu her zaman hissettiren insanlar olduk.

Sanayi esnafından inşaatçıya, lokantacıdan berbere, kahveciden manavlarımıza kadar her meslek grubumuzun yanında olduk. Esnafımızın her türlü sıkıntılarına çözüm ürettik.  Kapanma ve cezalar ile ilgili süreci en iyi şekilde yönettik.

Esnaf odası başkanlığı gibi makamlar birilerinin sözü ve talimatı ile değil de kafasında esnaf ile ilgili projeleri, düşünceleri olanların, yüreğinde Esnaf sevdası olanların aday olacağı yerlerdir. Bizim Parolamız işimizde esnaf gücümüz de esnaf olacaktır.

Son söz olarak, odamızın yönetimini belirleyecek, en iyi kararı verecek saygı değer esnaflarımızdır. Bizim dileğimiz, emanetin ehline verilmesidir…

Yeni gireceğimiz 2022 yılının kazasız belasız sağlık ve huzur içinde esnaflarımıza bereket getirmesini temenni ederiz” diye konuştu.

15 Ocak 2022’de yapılacak olan ilk oturumda 3/2 çoğunluk sağlanamazsa 23 Ocak 2022 tarihinde ikinci oturumda oylama yapılacak ve Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanını esnaf seçmiş olacak.

Aytekin Şadan’nın yönetim kadrosu ise şöyle:

YÖNETİM

Aytekin ŞADAN

Hüseyin KAÇMAZ

Murat KAHRAMAN

Yılmaz GÖKOĞLAN

Muhammet ÇINAR

Yavuz PİŞTAV

Gökhan NERKİZ

Mehmet UYSAL

Şükrü ATASOY

 

DENETİM

Yusuf TURA

Harun DOLLUN

Mehmet SEVİM

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ