Kula Gazetesi

Kula Belediyesi indirimli un satışına başladı

145 views
14 Aralık 2021 - 20:00
Kula Belediyesi indirimli un satışına başladı
( bant 1

Kula Belediyesi şirketi Beşibiryerde AŞ’nin indirimli un satışına başladı.

Kula Belediyesi, artan un fiyatları nedeniyle una ulaşmakta zorluk çeken vatandaşların hizmetine indirimli un satışını başladı.

Mesainin başlamasıyla birlikte İndirimli un satışından faydalanmak isteyen vatandaşlar, Kula Belediyesi veznesine geldi.

Kula Belediyesi veznesine 205 Türk Lirası un ücretini ödeyen vatandaşlar kişi başı 50 kilogramlık 1 çuval ununu aldı.

Halk ekmek fırınlarında ürettikleri ekmeği talebi karşılamadığını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Bir hafta önce vatandaşlarımıza tanzim un satışına başlayacağımızı duyurmuştuk. Buradaki asıl amacımız, piyasalardaki fahiş dalgalanmalar ve bunların karşısında vatandaşlarımızın ekonomisine, bütçesine katkıda bulunmak. Ekim ayı başında halk ekmek satışımız başlamıştır. Fakat bir türlü bu taleplere karşılık veremedik. Bunun temelinde, ürettiğimiz ekmeğin kalitesi, hijyenin üretim koşulları ve özellikle fiyatı büyük etken oldu. Halk ekmeğe ulaşamayan vatandaşlarımızın ucuz un teminiyle aldıkları undan kendilerinin ekmeklerini üretmelerini hedefliyoruz. Bu dönemler gelip geçici. Bizler buna inanıyoruz. Hükümetimizde zaten stokçuluk ve fahiş fiyatlarla alakalı çalışmalarına sürdürüyor. Yapılan çalışmaların halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ