Kula Gazetesi

3 Aralık Engelliler Günü Kula’da Kortejle Kutlandı

83 views
03 Aralık 2021 - 13:04
3 Aralık Engelliler Günü Kula’da Kortejle Kutlandı
( bant 1

Kula İlçesinde, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” dolayısıyla kortej yürüyüşü ve tören düzenlendi.

 

Kula Engelsiz Yaşam, Bakım, Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen 3 Aralık Dünya Engelliler günü töreni ve farkındalık yürüyüşü” programı Yunus Emre ve Şehit Ömer Halisdemir Kent Meydanı’nda Atatürk Anıtı’nda Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Çelenk sunma töreni ardından tören alanında hazır bulundurulan güvercinler protokol üyeleri ve engelli vatandaşlar tarafından doğaya salındı. Güvercinler ile ilk defa bu kadar yakından temas eden engelli vatandaşlar, güvercinleri serbest bırakmanın heyecanını da yaşadı. Daha sonra Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencilerinin oluşturduğu bando takımı ile birlikte katılımcılar Atatürk Anıtı önünden başlayarak Kula Belediyesi önünde son bulan farkındalık kortej yürüyüşü gerçekleştirdi.

 

Programa, Kula Kaymakamı Kemal Duru, Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, İlçe Emniyet Müdürü Burhan Demirkıran, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Nurettin Yarımçam, Engelsiz Yaşam, Bakım, Rehabilitasyon Merkezi Müdür V. Mehmet Artaç, müdürlük çalışanları, siyasi parti ilçe Başkanları, sivil toplum kuruluşları, engelli vatandaşlar, özel öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ