Kula Gazetesi

Başkan Tosun, Kula’ya 3. Etap TOKİ İçin Kolları Sıvadı

252 views
01 Aralık 2021 - 11:11
Başkan Tosun, Kula’ya 3. Etap TOKİ İçin Kolları Sıvadı
( bant 1

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, ilçede TOKİ Başkanlığı tarafından inşasında sona gelinen 304 Konutlu toplu konut projesinin yanı sıra artan talep ve konut ihtiyacına yönelik 3. Etap TOKİ için ön çalışmaları başlattıklarını duyurdu.

 

TOKİ Başkanlığı tarafından, 100 bin sosyal konut projesi kapsamında Manisa’nın Kula ilçesinde 304 konut projesi inşası devam ederken Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, ilçede 3. Etap TOKİ için fizibilite çalışmalarını değerlendirmeye aldıklarını ve konuyla ilgili girişimde bulundukları dile getirdi. Kula’da eski Selendi yolu üzerinde Yakabağ mevkisinde toplam bin konut kapasiteli 325 dönümlük arazi üzerine 2020 yılının Kasım ayında başlayan yatay mimari 304 konut inşası hızla sürüyor. TOKİ tarafından yapılan 304 konutluk Kula TOKİ’de 27 Temmuz 2020’de kura çekimi ile hak sahipleri belirlenmişti. Bey Mahallesi  Yakabağ Karaağaç mevkiinde hızla yükselen 304 konutun 22 Nisan 2022 tarihinde teslim edilmesi hedefleniyor.

 

Başkan Tosun; “Kula’nın 3. Etap Toki’ye İhtiyacı Var”

Kula’ya 3. Etap TOKİ konutlarının kazandırılması için geçtiğimiz günlerde Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulunan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; “ İlçemizde şuan inşasında sona gelinen TOKİ konutları bir an önce tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilecek. Bize gelen taleplerle birlikte görüyoruz ki Kula’nın 3. Etap TOKİ Konutlarına ihtiyacı var. Bu doğrultuda Ankara’daki temaslarımızda arazimizin hazır olduğunu ve ilgili taleplerimizi ilettik, görüşmelerimiz olumlu geçti” ifadelerini kullandı.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ