Kula Gazetesi

Kula’da Berber ve Kadın Kuaförlerine Uygulamalı Seminer Yapıldı

53 views
24 Kasım 2021 - 15:03
Kula’da Berber ve Kadın Kuaförlerine Uygulamalı Seminer Yapıldı
( bant 1

Kula’da Berber ve Bayan Kuaförlerine Uygulamalı Seminer

Kula Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı tarafından Kula’da faaliyet gösteren berber ve bayan kuaförler için eğitim semineri düzenlendi.

Esnaf ve Sanatkâr Odası tarafından düzenlenen Kula Belediyesi’nin de destek verdiği berber ve bayan kuaförlerine yönelik eğitim semineri Kula Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi’nde 23-24 Kasım tarihlerinde gerçekleştirildi. 2 gün süren eğitim seminerinde usta eğiticiler tarafından ilk gün bayan kuaförlere gelin makyajı ve salon makyajı konusunda uygulamalı eğitim verilirken ikinci gün ise berber esnafına eğitimler verildi. Seminerin sonunda Kula Kaymakamı Kemal Duru, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan eğitime katılan esnaflara teşekkür ederek etkinliğin düzenlenmesinde katkısı olan eğitici ve esnaflara Kula evlerinin maketlerini hediye etti.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ