Kula Gazetesi

Kula’da 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlaması Yapıldı

58 views
24 Kasım 2021 - 14:54
Kula’da 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlaması Yapıldı
( bant 1

24 Kasım Öğretmenler Günü, tüm Türkiye’de olduğu gibi Kula’da da düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Atatürk Anıtına çelenk konulması ile başlayan kutlamalar, Yunus Emre Kültür Merkezi’nde düzenlenen bir programla devam etti.

Atatürk Meydanı’nda gerçekleşen törene Kula Kaymakamı Kemal Duru, Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zakir Okulmuş, ilçe protokolü ve öğretmenler katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin Atatürk Anıtı’na sunulmasıyla başlayan tören, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.

 

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama etkinlikleri Kula Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi’nde Hacı Ömer Özboyacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı bir programla devam etti. Programda öğretmen konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Ardından yıl içinde emekli olmuş öğretmenlere mesleki teşekkür belgeleri takdim edildi. Etkinlikte mesleğe yeni başlayacak öğretmenler için de yemin töreni düzenlendi.

 

 

Kula Kaymakamı Kemal Duru, kutlama programında yaptığı konuşmada, “Öncelikle Cumhuriyetimizin kurucusu, Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, sevgi ve minnetle anıyorum. Ülkemizde görev yapan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlarım. Ülkemizi emanet edeceğimiz gelecek nesillerimizi yetiştiren ve her zaman görevlerini fedakârca icra eden öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır” diye konuştu.

Törenden sonra Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, kutlama programına katılan öğretmenlere karanfil hediye etti.

 

 

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ