Kula Gazetesi

Başkan Palabıyık’dan 10 Kasım Mesajı

86 views
09 Kasım 2021 - 17:33
Başkan Palabıyık’dan 10 Kasım Mesajı
( bant 1

AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık,10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83. yılı dolayısıyla anma mesajını paylaştı.

 

Palabıyık açıklamasında; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk; Aziz milletimizin canından kıymetli olarak gördüğü vatanımızı parçalamaya yeltenenleri, binlerce yılda oluşturduğumuz kutsal değerleri çiğnemeye çalışanları, geldikleri gibi gönderen bir iradeye liderlik yapan, milletinden aldığı güçle, düşman devletlere karşı verilen İstiklal mücadelesinin hazırlayıcısı ve uygulayıcısı olarak tarihe geçmiş büyük bir devlet adamıdır.

Mustafa Kemal Atatürk; yok edilmek istenen ulusumuzu ayağa kaldırmış, yanmış, yıkılmış yurt toprakları üzerinde yeni bir devlet kurarak çağdaş dünyayla bütünleşmemizi sağlamış, bizlere demokratik bir Cumhuriyet, bağımsız bir ülke ve aydınlık yarınlar armağan etmiş büyük bir liderin aramızdan ayrılışının yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü minnet ve şükranla anıyoruz.” Dedi ve şöyle devam etti.

 

“Milletimiz; Atatürk’ün en büyük eseri Cumhuriyetimizi koruyacak, yeni başarılar ve hizmetlerle yaşatmaya devam edecektir. Bu tarihten gelen sorumluluğun farkında olarak Cumhuriyetimizi ve demokrasimizi koruyacağız. Memleketimizi her gün bir adım daha ileri taşıyacağız ve yarınlara gelecek nesillerimizi en güzel şekilde yaşatacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla ve rahmetle anıyoruz. Bağımsızlığımız ve özgürlüğümüz için tarifsiz fedakârlıklarda bulunan şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ